Neem gerust contact met ons op voor meer info | +31 6 20 34 12 55 | Login

Zonnepanelen

Werking
Zonnepanelen zetten daglicht om in elektriciteit. De gelijkstroom die door de panelen wordt opgewekt wordt door de omvormer omgezet in wisselstroom voor in en om het huis of bedrijfspand. Wij maken gebruik van SolarWatt Solarfabrik zonnepanelen. Andere merken zoals Jasolar en DMEGC kunnen wij ook leveren.

Plaatsing 
Bij het plaatsen van de zonnepalen is het van belang om te kijken naar de hellingshoek, de dak situatie en de oriëntatie op het zuiden. Plaatsing in andere windrichtingen levert nog altijd een hoog rendement op, in tegenstelling tot wat vaak beweerd wordt.

Totaalpakket
Wij bieden een totaalpakket aan op het gebied van zonne-energie en begeleiden actief in het gehele traject. In het beginstadium wordt aan de hand van de dak situatie, de wensen, het energieverbruik en het budget in kaart gebracht wat de meest geschikte zonnepanelen installatie is.

Terugverdientijd & Garantie
Door dit hoge rendement is de terugverdientijd van de zonnepanelen ook relatief kort te noemen. De terugverdientijd ligt tussen de 6 en 8 jaar afhankelijk van dakoppervlak en ligging, budget en subsidie. De fabrikanten geven een garantie van het vermogen van 25 jaar en een productgarantie van 10 jaar.

Mirco omvormers