Zonnepanelen | PV Systemen| HAJA ENERGY duurzame besparende oplossingen

LED en Utiliteitsverlichting | HAJA ENERGY | duurzame besparende oplossingen

Ifrarood verwarming| HAJA ENERGY | duurzame besparende oplossingen

» Warmtepompen »Vaillant geoTherm warmtepomp

Vaillant Geotherm warmtepomp
Vaillant Geotherm warmtepomp

Het geoTHERM hybride systeem is een ruimtebesparend, compact en flexibel systeem dat eenvoudig te installeren is. De warmtepomp en hr-ketel zijn eenvoudig op te hangen dankzij de montagebeugel en zijn voorzien van normale aansluitmaterialen. De luchtunit en warmtepomp kunnen naast elkaar geplaatst worden, maar zijn ook uitermate flexibel uit elkaar te plaatsen tot wel tien meter afstand van elkaar.
Het mooie is dat het hybride systeem past op alle Vaillant hr-ketels jonger dan zes jaar en perfect te combineren is met de ecoTEC plus en pro!

Duurzame warmte

Het geoTHERM hybride systeem is een voordelig systeem met lage installatiekosten. Het systeem combineert een warmtebrontechniek (bodem of lucht) met een Vaillant hr-ketel. De hr-ketel verwarmt het tapwater en springt bij in geval van piekbelasting.
De geluidsarme lucht- of bodemgebonden warmtepomp verwarmt de woning. Het systeem wordt aangestuurd via een gebruiksvriendelijke design thermostaat. De optionele 2-temperaturenzonekit zorgt voor zowel een hoog- als een laagtemperatuurzone.

Comfortabel koel

Het geoTHERM hybride systeem zorgt in de zomer voor een aangename lagere temperatuur. De driedimensionale stille compressor in de warmtepomp zorgt dan voor water van lagere temperatuur die via de RVS-warmtewisselaar wordt afgegeven aan de vloerverwarming.
Het grote voordeel ten opzichte van airconditioning is dat bij dit systeem geen losse units in de woonkamer of buiten nodig zijn en er geen luchtbeweging is. De constante lage temperatuur zorgt voor een aangenaam binnenklimaat. Het geoTHERM hybride systeem kan zowel actief (luchtbron) als passief (grondbron) koelen.

Intelligente regeling

Het geoTHERM hybride systeem beschikt over een intelligente regeling die continu kiest voor de meest voordelige warmtebron met het hoogste rendement en houdt rekening met de actuele gas-en elektriciteitsprijzen. Hierdoor besparen gebruikers van het geoTHERM hybride systeem tot wel 35% op primaire energie, 25% op de energiekosten en wordt de CO2-emissie verlaagd met 35%.Vaillant geoTherm warmtepompConsumentenbrochure geoTherm Hybride systeem.pdf bekijken


omhoog

Lucht Water Warmtepomp

Hajasun Led Energy - warmtepompen
Hajasun Led Energy - warmtepompen

Nieuwste innovatieve ontwikkeling op het gebied van verwarmen en koelen.

Dit systeem kan de gehele CV-ketel vervangen.
Is geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie.
De luchtwarmtepomp komt buiten of binnen te staan maar altijd in contact met de buitenlucht aan en afvoer.

Door de lucht door dit apparaat te blazen, zal de warmtepomptechniek de warmte uit de buitenlucht onttrekken voor de verwarming.

Voor koeling werkt dit andersom. Een lage temperatuur is hiervoor al voldoende.

Voor meer informatie neemt u contact met ons op.Lucht Water WarmtepompLucht_water_warmtepomp[1].pdf bekijken


omhoog

TOP

PARTNERS


Links